Брудні матраци лишаються: дитяче інфекційне відділення у Рівному не ремонтуватимуть. Поки

Нещодавно в соцмережі рівнянка поширила фото, на яких показані жахливі умови в дитячому інфекційному відділенні Рівненської міської лікарні

Як відзначає начальник управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Юрій Осіпчук, проблема з інфекційним відділенням існує давно. Адже Рівненська область – одна з небагатьох в Україні, яка не має окремої інфекційної лікарні. Тому неодноразово влада обговорювала створення окремого лікувального закладу. Втім, спільно дійшли до думки, що вигідніше буде провести ремонти в тих приміщеннях, що є.

Однак, проблема тягнеться десятиліття. Як відзначає Юрій Осіпчук, гроші виділялися, і за них ремонтували доросле інфекційне відділення:

Вивчається це питання. В нас там була проблема величезна з приміщенням, яке було в передаварійному стані. Було виділено з обласного бюджету півмільйона для того, щоб привести його в порядок. Інфекційне відділення доросле в більшій мірі відремонтовано, і зараз займемося ще питанням по дитячому інфекційному.

Втім, на питання, чи в цьому році передбачено виділення коштів на приведення відділення до нормального стану Юрій Осіпчук відповів негативно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень