Експерти назвали найдешевші туристичні напрямки на 2023 рік

Зараз як ніколи актуально

Вже цьогоріч дуже зросли ціни на готелі та авіаперельоти. А в багатьох популярних туристичних напрямках все ще діють коронавірусні обмеження.

Тому планувати подорожі на 2023 рік – завдання не з легких. Пропонуємо перелік з восьми бюджетних напрямків на наступний рік.

Таїланд

Це все ще одне з найпопулярніших місць для мандрівників. Чудові краєвиди, бірюзовий океан, пляжі з рожевим піском, тропічні ліси, багатовікові буддійські храми та відпочинок за привабливими цінами.

Особливо люблять Таїланд «цифрові кочівники», що залишаються у країні впродовж тривалого часу і працюють віддалено.

У середньому туристи в Таїланді можуть розраховувати на комфортне життя за 533 долари на місяць + орендна плата.

Лаос

Ця країна в Південно-Східній Азії - регіональний центр для знайомства з природою. Відомий своїм суворим гірським ландшафтом, Лаос завжди приваблював туристів, які мріють втекти від шуму та хаосу.

Обід на одну людину в недорогому ресторані можна з’їсти всього за 2,72 долара, а пінта місцевого пива вартує від 1,13 долара.

Камбоджа

Культурний центр, відомий своєю багатотисячолітньою історією, археологічними пам’ятками і неймовірною природою.

Мандрівникам рекомендують додавати до свого бюджету щонайменше 593,88 долара на місяць. Це покриє вартість життя. У найбільшому місті країни Пномпені туристи, які приїхали на тривалий термін, платять за оренду на 55,81 відсотка менше, ніж, наприклад, у Франції.

Албанія

Останнім часом ця країна здобула репутацію доступного сонячного куточка Середземномор’я. Тут вдвічі дешевше, ніж у країнах ЄС. Албанія славиться химерним узбережжям Адріатичного моря, пам’ятниками ЮНЕСКО та середньовічними замками на вершинах гір.

Болгарія

Це справжній рай для довгострокових мандрівників. Вона на 41,19% дешевша, ніж інші західні країни ЄС. Це серйозно недооцінений у туристів напрям.

Країна з різноманітною природою та багатим етнічним та культурним бекграундом.

Грузія

Одне із найдавніших у світі місць. Тут винайшли вино. Грузинські міста існують тисячі років, тут модерн та європейські впливи стикаються з пострадянською естетикою.

Без урахування проживання, турист тут витратить у середньому 555,21 долара на місяць.

Туреччина

Країна зі складною історією. Високі мінарети Стамбула, піщані пляжі Анталії, гори та наново відкриті лижні курорти – тут є все.

Ціни на їжу, проживання та туристичні заходи в Туреччині в середньому на 48 та 21% менші, ніж в Італії чи Греції відповідно.

Аргентина

Тут місячна вартість життя оцінюється в 419,06 долара без орендної плати. Це майже на 60% дешевше, ніж у західних країнах Європи.

Джерело: DIP

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень