Недільні рейси на Єгипет з Рівного скасовано

Тепер по неділях ці літаки літатимуть з Вінниці

Принаймні поки. Як розповів нам директор рівненського аеропорту Ігор Насинюк, туроператор ще не завершив вивчення попиту, тож рівненський недільний рейс перенесли у Вінницю. Утім, компанія TPG, яка і є замовником чартерних рейсів, може знову змінити дні вильоту, зважаючи на попит на тури, говорить Ігор Насинюк:

Планувалося два рейси робити по середах. Але це ще не точно, адже може буде один рейс у середу, інший у п'ятницю, щоб розбити дати. Поки недільний рейс перенесли на Вінницю, хочу промоніторити увесь регіон. Це рішення TPG, замовника, - розповів Ігор Насинюк. 

Завтра ж у Рівне з Єгипту повернуться перші відпочивальники, які купляли тури на 7-дений відпочинок. Відповідно, у середу, як і планувалося раніше, з нашого аеропорту знову вирушать два літаки, до Шарм-Ель-Шейху близько 13 години дня та Хургади близько 14 години.

Квитки на цей виліт викуплені на 70-80%, проте туроператор сподівається все ж продати усі квитки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень