«Небо не впало на Землю», - Вікторія Покоєвчук про своє звільнення з посади

Екс-очільниця міського управління охорони здоров’я прокоментувала кадрові зміни

Наприкінці тижня стало відомо, що Вікторія Покоєвчук іде з посади начальника міського управління охорони здоров’я. Того ж дня ми з’ясували, хто далі працюватиме на цій посаді.

Витримавши паузу, Вікторія Покоєвчук сама прокоментувала рішення про написання заяви на звільнення. Цей текст вона поширила на своїй  сторінці у Фейсбуці.

Вважала і вважаю, що ефективність управлінння залежить від об'єму знань, практичного досвіду, професіоналізму, впровадження інновацій, виконання поставлених завдань та отримання результату.

 

Саме професійний підхід має диктувати логіку ухвалення рішень, а не угоди і доцільності. Саме на цьому базується авторитет і взаємоповага. Ми живемо в стрімкий час. До влади приходять молоді, креативні керівники і мій життєвий досвід - від постової медсестри під час навчання, дільничого терапевта міської лікарні, Академії державного управління за власний кошт для набуття нових знань до керівника управління - не здивує сьогодні нікого.

 


Звіт про основні зміни і перелік справ, що виконані управлінням за час мого керування на моїй сторінці... Можливо, у когось посада начальника управління асоціюється з політичними розкладами, у мене - ні. Тому не тримаюсь за місце, продовжую працювати в управлінні.

 


Небо не впало на Землю, лікувальні заклади продовжують працювати, друзі і колеги залишаються пліч-о-пліч, Нас очікує складний відповідальний період становлення галузі, тому продовжую співпрацювати з експертами команди п.Уляни Супрун, громадськими організаціями і активістами.

 

Але думається мені, що одна з публікацій Юлії Мостової про майбутнє України залишається актуальною...

У своєму дописі Вікторія Покоєвчук згадує про звіт про діяльність управління у 2016 році. Цей звіт поширив Юрій Поліщук:

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень