Небезпечні ігри: що робитимуть рятувальники Рівненщини, аби запобігти загибелі дітей на піщаних кар'єрах

Діти не розуміють небезпеки таких місць

Рятувальники Рівненщини розпочнуть ряд заходів, аби запобігти нещасним випадкам, у яких гинуть діти.

Нагадаємо, у середу, 17 липня, у Сарненському районі внаслідок зсуву, тонни піску засипали двох дітей. Одного хлопчика місцеві жителі змогли відкопати самостійно. Його з травмою хребта госпіталізували.

Другу дитину знайшли лише через кілька годин вже мертвою.

Тож надзвичайники вирішили провести бесіди і з дітьми, і з їхніми батьками, говорить керівник прес-служби ДСНС області Дмитро Мельник:

Ми будемо проводити профілактичну роботу з дітьми по усій області. Розкажемо про основні правила безпеки під час літніх канікул . Про те, як поводитись біля водойм, у лісі, коли залишились удома одні. Що робити, коли знайшли підозрілі вибухонебезпечні предмети. Активно працюватимемо і у таборах відпочинку.

 

І, обов'язково, проведемо бесіди з батьками, які виховують твоє і більше дітей. Аби навчити дорослих правилам порятунку у побутових умовах. Наприклад, евакуації під час пожежі.

Тим часом у прес-службі Нацполіції області повідомили, що торік унаслідок небезпечних ігор на піщаних кар’єрах загинула одна дитина, а у 2019 році вже три жертви.

Сім’я, у який жив загиблий 11-річний хлопчик, благополучна і там виховують ще чотирьох дітей.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень