«Не зрадити мрію дітей»: рівненська ДЮСШ №1 може отримати додатковий зал

Якщо передачу приміщення погодить Рівненська облрада

Йдеться про передачу будівлі, що на вулиці Симона Петлюри, 26 («Станція юних натуралістів») на баланс міста Рівне.

Однак, навколо цього питання на засіданні економічної комісії облради розгорілася жвава дискусія.

Зокрема члени комісії хочуть, аби на баланс міста перейшла лише частина будівлі, яка пов’язана зі спортшколою комунікаціями. А іншу частину можна здати в оренду.

Втім, одна з авторів проекту, заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська, такої пропозиції не схвалила, адже нині ДЮСШ №1 – перевантажена, місця для заняття дітей не вистачає:

Віддати це приміщення в оренду будь-якій комерційній структурі є неправильно, це значить зрадити мрію дітей міста Рівне. Я вас дуже прошу, потратьте півгодини, підіть і подивіться. Не можна ділити це приміщення.

Однак, нині частина приміщення в аварійному стані, тож її потрібно зносити та відбудовувати заново – апелюють інші члени комісії. Як це зробити, аби не пошкодити іншу частину будівлі, депутати уточнюватимуть в будівельній інспекції. Поки ж питання відклали до наступної комісії, аби мати можливість до вивчити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень