Не всі дитсадки запрацюють на Рівненщині з 25 травня

В Рівненській ОДА пояснили умови роботи дошкільних закладів

фото ілюстративне

Дитсадки на Рівненщині запрацюють вже з понеділка, 25 травня.  Однак не в усіх районах області, повідомив  заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко

За його словами, роботу дошкільних закладів відновлюватимуть лише там, де спостерігається зменшення кількості хворих на коронавірус. Оскільки там менший ризик подальшого поширення хвороби. 

Також посадовець зауважив, що свою роботу відновлять ті дитсадки, які зможуть забезпечити усі санітарні рекомендації Міністерства охорони здоров’я щодо відкриття таких закладів.

Так, Міністерство передбачило обов'язковий температурний скринінг працівників та дітей, дезінфекцію приміщень, заборону проводити масові заходи за участі відвідувачів, використовувати м'які іграшки та рушники з тканини. 

За словами Ігоря Тимошенка, відповідальність за порушення роботи дитячих садків в умовах карантину нестимуть органи місцевого самоврядування, яким підпорядковуються заклади, та директори. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень