Не навчило: у Рівному сьогодні повторно визволяли з ліфта двох дітей

Тих, які у ліфті будинку на вулиці Степана Бандери, 62 застрягали вже вчора

Ми повідомляли про те, що однорічну дитину у візочку затисло дверима ліфта, а чотирирічна дитина була у кабіні. А сьогодні ситуація повторилася.

Директор підприємства «Рівнеліфт», яке обслуговує ліфти у цьому будинку, Ростислав Варжель пояснив, що причина такої ситуації – не у несправності ліфта, а у тому, що батьки дітей неправильно користувалися вертикальним транспортом. Зокрема, намагалися у ліфт завести візочок, ширина якого більша за отвір дверей.

Говорить Ростислав Варжель:

Негабаритні речі затягують у ліфт, в тому числі візочок з дитиною.

 

По-друге, у правилах написано, що перш, ніж зайти в кабіну, дитина береться на руки  і тоді затягують візочок, якщо він заходить. Дитину у візочку заводити у кабіну ліфта не можна.

За словами Ростислава Варжеля, родині в цьому випадку пощастило, що просто спрацювала автоматика і ліфт зупинився, а не сталося чогось страшнішого. Він також каже, що батьків дітей попередили, що якщо будуть заводити у кабіну візочок ширший за отвір дверей, то просто зламають ліфт і він зупиниться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень