Не дорогою єдиною: міськШЕУ Рівного «довантажили» зупинками

Тож тепер шляховики відповідатимуть не тільки за стан доріг, а й за стан усіх зупинок міста

Найсучасніші - так звані "розумні" зупинки, які показують час до прибуття транспорту, і на яких можна підзарядити мобільний телефон, розташовані на Театральній площі

Останні п’ять зупинок громадського транспорту з досі не переданих з балансу комунального підприємства «Рівнетранспорт» передати на баланс міського шляхо-експлуатаційного управління розпорядився днями міський голова Рівного Володимир Хомко. Це зупинки «Радіозавод», «Льлонокомбінат», «Луцьке кільце», «вулиця Млинівська, ринок», «Автовокзал». Окрім цього, від «Рівнетранспорту» міському ШЕУ передадуть і металевий навіс на зупинці Боярка «Меморіал Слави». Оцінили ці накриття на зупинках у понад 46 тисяч гривень.    

Чому це зробили – розповідає начальник міського управління транспорту і зв’язку Рівного Віталій Миронюк:

Оскільки дорога, тротуари, всі придорожні споруди відносяться до елементів дороги, відповідно вони мають бути на балансі того підприємства, яке опікується дорогами. В нас у Рівному – комунальне підприємство міськШЕУ. Відповідно, і всі зупинки також мають бути на балансі міськШЕУ. Відповідно, міський голова прийняв розпорядження про передачу. Ці споруди були оцінені експертами. І відбулась передача з балансу одного комунального підприємств на баланс іншого.  

За словами Віталія Миронюка, всі зупинки, які споруджували впродовж останніх трьох років при капітальному ремонті доріг, при новому будівництві, відразу автоматично передавали на баланс міськШЕУ. А ось ці, що були не передані, це ті, які колись ще з десяток років тому міські підприємства будували за свій кошт разом з кіосками.

Більшість зупинок Рівного виглядають ось так непринадно

Разом із додатковими зупинками, каже Віталій Миронюк, міському ШЕУ нададуть кошти на їх обслуговування. Адже із смітничок біля зупинок потрібно вивозити регулярно сміття. Окрім цього, традиційно раз на рік до Великодня усі зупинки у місті фарбують, і при потребі ремонтують. Буває, що і впродовж року доводиться займатися їх ремонтом, адже, приміром, бувало, що вандали ламали на зупинках лавочки, в’їжджали у накриття мотоциклісти тощо. 

Дехто з політиків використовує зупинки Рівного для агітації (фото "Четвертої влади")

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень