Не бурштином єдиним: на Рівненщині вилучили 55 кг каменю та марихуану (ФОТО)

Поліцейські у Рокитнівському та Дубровицькому районах зупинили автомобілі, під час огляду яких виявили бурштин, пневматичний пістолет та рослини конопель

Працівники патрульної поліції, які діють у складі оперативного штабу, восьмого квітня близько опівдня, у селі Блажове зупинили автомобіль "Volkswagen" із польською реєстрацією під керуванням 22-річного жителя міста Ізяслав Хмельницької області.

Під час поверхневого огляду транспортного засобу поліцейські виявили бурштин-сирець великої фракції вагою 90 та 68 грамів.

Крім того, правоохоронці в іномарці виявили у паперовому згортку подрібнену суху речовину, зовні схожу на марихуану, та пістолет травматичної дії «Stalker».



Працівники поліції усе вилучили та направили на експертизу, за результатами якої буде прийняте відповідне процесуальне рішення.

Транспортний засіб помістили на штрафмайданчик Рокитнівського відділення поліції.

Також патрульні поліцейські оперштабу у селі Золоте Дубровицького району зупинили автомобіль «Daewoo Lanos», яким керував 23-річний рівнянин.

У салоні також перебував 25-річний житель міста Славута Хмельницької області.



У багажнику автомобіля поліцейські виявили мішок, у якому було «сонячне» каміння. Бурштин, який заважив понад 55 кілограмів, слідчо-оперативна група вилучила для проведення у подальшому експертизи.

Автомобіль поміщено на територію Дубровицького відділення поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень