Не ті, за кого себе видають: жінки з цими іменами обожнюють прикидатися

З власницями цих імен варто бути вкрай обережними

Валерія

Ця яскрава та доброзичлива дівчина вміє приваблювати людей і приковувати до себе погляди. Вона завжди готова допомогти, але у справах амурних — ще та облудниця. Запримітивши цікавого чоловіка, Валерія зробить усе, аби запасти йому в душу. А щойно жертва заковтне гачок, почне вдавати з себе скромну й дуже сором’язливу дівчину — геть «не таку, як всі».

Зате, якщо стосунки усе-таки складатимуться вдало і її усе задовольнятиме, ця дівчина подарує своєму обранцю незабутні миті. Саме власниць цього імені чоловіки зазвичай вважають ідеальними коханками.

Єлизавета

Розкута і відкрита Ліза не звикла приховувати своїх почуттів. Хіба що у спілкуванні з чоловіками віч-на-віч. Спершу її партнеру може здаватися, що Ліза — дуже холодна й стримана, і в ліжку нічим не зможе його здивувати.

Однак, щойно настане слушна мить, її обранець відразу змінить свою думку: власниці цього імені надзвичайно темпераментні, але готові на близькість лише з тими, хто для них дійсно важливий і кому вони довіряють на всі сто.

Анастасія

Жінки, названі цим іменем, більше за всіх інших  люблять чоловічу увагу. Спершу вона вдаватиме із себе справжню скромницю, яка нібито й подумати не може про щось непристойне, але чим ближче чоловік буде з нею знайомитись, тим більше переконуватиметься, що це все — не більше, ніж гра.

А актриса з Анастасії виходить просто неперевершена. Власниці цього імені обожнюють почуватися не такими, як усі, тож залюбки «гратимуться» з чоловіками до останнього, приковуючи всю їхню увагу до своєї персони.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень