Не серцевий напад, а побиття: у Луцьку рідні зупинили похорон військового

Бо побачили на тілі синці та кров 

ФОТО Суспільне

10 липня у Дніпрі помер військовий з Волині, 42-річний Андрій Коробка. 12 липня до матері померлого військові прийшли та повідомили про смерть, за офіційним висновком судмедекспертизи - від серцевого нападу. Потому тіло доправили до луцького моргу, де матір упізнала сина.

Він був повністю голий, вимазаний повністю і весь у крові. Біля губи, біля носа, біля щоки. Кажу: чекайте, був розтин, я хочу подивитися. Не дали, – говорить матір.

Жінка не вірить у смерть від серцевого нападу. У п'ятницю у Свято-Преображенському храмі міста Луцька, почалася церемонія прощання з військовим. Проте Зоя Коробко побачила на тілі сина синці, на обличчі – сліди крові. Тому, за словами жінки, похорон рідні зупинили.

ФОТО Суспільне

Рідні військового стали вимагати проведення повторної експертизи. Аби домогтися свого, люди, які прийшли проститися з померлим, перекрили дорогу на вулиці Шевченка. На місце події приїхали поліцейські.

Ми переговорили. Пішли на сторону родичів і вважаємо за необхідне направити на повторний розтин. Задля того, щоби розставити всі крапки над «і», будуть внесені відомості в ЄДРР за ч.1 статті 115 ККУ. Поки що з відміткою «природна смерть», тому що попередньо встановлено, що причиною смерті є гострий інфаркт міокарда. А після розтину вже буде прийняте кінцеве рішення, – сказав начальник слідства Луцького райуправління поліції Аркадій Найдич.

З церкви тіло загиблого Андрія Коробка повезли у морг на проведення повторної судово-медичної експертизи. Експертизу призначили на 15 липня.

 

Джерело: Суспільне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень