«Не проклинайте, ця війна – чистка нас»: відомо, коли Україна «очиститься» від російських військ (ВІДЕО)

Початок травня буде переломним

Переможниця 15 сезону «Битви екстрасенсів», таролог Яна Пасинкова зробила розклад на Україну. Карти їй кажуть, що у першій половині травня на нас чекає переломний момент. Щойно ми виженемо путінські війська, будуть реальні переговори між країнами.

– Що стосується переговорів, диявол перевернутий відразу ж падає. Що це означає? Це якраз таки позбутися всієї цієї нечисті на території України. Тільки тоді переговори будуть плідними.

 

Розслаблятися рано, каже Пасинкова.

Карти їй показують, що країні ще доведеться бути в напрузі та бути напоготові.

– Переломними будуть перші два тижні травня. У будь-якому разі – наша перемога. Але перші два тижні травня переломні щодо того, наскільки швидко це станеться, а це залежить від рішень мільйонів людей, ну тисяч це точно. Їхні рішення змінюються щосекунди.

 

Тому в плані переговорів буде краще, якщо вони будуть тільки після того, як російські війська залишать нашу країну. Інакше не буде. Може бути, але це дуже погано для нас закінчується.

 

Ми остаточно очищаємось від цієї всієї гидоти ближче до осені.

Дату перемоги визначить переломний момент у травні – він або відстрочить її на якийсь час або навпаки наблизить.

– Ми маємо ті кордони, які були до 24 лютого, відвоювати, забрати, прибрати звідти нечисть. Оце і буде перелом. Де зараз ці війська зібрані? Маріуполь, Херсон. Ми говоримо про південь України. Ось ми його очищаємо, і це буде перелом, наша перемога. Далі – ми поговоримо, це буде далі.

Росіяни ще до початку наступного року віритимуть, що ми фашисти і самі стріляємо своїх. Але потім люди будуть прокидатися і почнеться внутрішній перелом. Найголовніший ворог росії – сама росія, адже вона вся шита білими нитками.

У лютому 2022 – почалася війна в Україні.

 

У лютому 2023 року – почнеться громадянська війна у росії. Кінець росії наступить, коли помре путін, зауважила Яна Пасинкова.

Путіна вона просить не проклинати, а навпаки молитися за загиблих воїнів, молитися за тих, хто нас захищає. А прокльони навпаки роблять нас слабшими. Вищі сили, стверджує Пасинкова, на стороні українців, і наші добрі молитви допоможуть їм звершити правосуддя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень