«Не преклоняйтесь, це не вівтар»: Безугла наїхала вже й на Сирського (ФОТО/ВІДЕО)

«Для мене святих немає» (с)

Мар’яна Безугла продовжує свій нерівний бій за перетворення української армії з умовно «радянської» на сучасну і здатну вести асиметричну війну з набагато потужнішим (у ресурсному плані) противником.

Відставка Залужного та його оточення, на її думку, це далеко ще не вирішення ключової проблеми «радянщини» та звички все робити «по-старому».

От що написала Безугла з цього приводу буквально сьогодні на тлі чергової успішної спецоперації українських морських дронів (текст подаємо без змін):

Натисніть плей для перегляду відео від СБУ/ГУР

- Новий Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine разом з міністром Рустем Умєров / Rustem Umerov поїхали на фронт. Що ми бачимо?

 

Для мене святих немає, будете танцювати над паперовими картами, будуть гинути наші громадяни в штурмах посадок, не мовчатиму і моя боротьба продовжується. Ми тільки отримали шанс, а не все вже «порішали». Так, прийшли бойові командири на посади, так, прибрали кількох «мʼясників» і «деревʼяних», так, почався аудит. Але.

 

Сьогодні українські спецслужби потопили черговий російський корабель. Без прямого людського втручання. Новітніми дронами. Зразу мільярди рублів, кілька десятків навчених росіян, стратегічна перевага і пиха пішли на дно.

 

То, пане Головкоме, Ви або використовуєте шанс, і вже за місяць ми маємо побачити КАРДИНАЛЬНІ зміни в ЗСУ, або навіщо тоді такі ЗСУ?

 

Можна зробити інженерні батальйони, БПЛА війська, спецспідрозділи і найманців-контраrтників, а ніж тримати тисячі в штабах над паперовими картами.

 

Папір потрібен, але це не вівтар.

Не поклоняйтесь.

 

Фото: Одна країна, одна війна, один бюджет, два світи.

Вгорі асиметрія.

Внизу вівтар.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень