Не помітите, як гроші потечуть рікою: зробіть це з грошовим деревом просто зараз!

Користуйтесь енергетикою рослини правильно

Грошове дерево стане вашим справжнім помічником у фінансових справах, головне правильно активізувати його енергію. Розповідаємо, як і коли це буде слушно зробити.

Обряд знайомства з деревом

Почніть з обряду знайомства з вашим грошовим деревом. Передайте йому свої наміри та віру в його потенціал.

Медитуйте поруч з рослиною, замислюючись над тим, як ви бачите свій фінансовий ріст, і вдихайте позитивну енергію від зеленого улюбленця.

Спробуйте візуалізувати, якими пишними та красивими стають гілочки, як символічний ріст вашого доходу. Вдихайте та прибирайте негативні думки, замінюючи їх позитивними фінансовими мріями та цілями.

Ритуал щоденного підживлення

Аналогічно тому, як ви годуєте тіло їжею, ваше грошове дерево потребує своєї підживи. Відведіть час, щоб надати йому якусь невелику суму грошей як своєрідну символічну “підкормку”. Це може бути обряд, під час якого ви засипаєте горщик товстянки невеликою кількістю монет або купюр.

Обряд подяки за плоди

Кожен раз, коли ви отримуєте дохід або здійснюєте успішну інвестицію, проведіть обряд подяки за плоди вашого грошового дерева.

Зробіть це, наприклад, зачитуючи коротку молитву, мантру чи просто кажучи “Дякую”.

Можливо згодом ви захочете розмістити поруч з ним предмет-амулет чи виготовити особливий оберіг. Під час створення цього ритуалу уявляйте, як цей символ захищає ваше дерево та його енергію багатства.

Свято збагачення

Коли ваш дохід починає збільшуватися, влаштуйте свято вдячності. Проведіть цей ритуал як своєрідне свято, призначене для вираження вдячності за кожен прибуток та фінансовий успіх. Ви можете купити нове кашпо для грошового дерева, пов’язати на нього червону стрічку чи просто внести добриво.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень