Не кожен впорається з ними: 5 собак, які домінують над людиною

Хоча про це не всі знають

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Є породи собак у житті з якими людям варто проявляти твердість характеру. Інакше пухнасті друзі стануть некерованими.

Американський пітбуль

Якщо ви не покажете пітбулю, хто в домі головний, то він може ігнорувати ваші команди, самостійно приймати рішення, погано поводитися на прогулянці.

Акіта-іну

Собаки можуть ігнорувати виконання команди, якщо вважатимуть, що у ній немає ніякого сенсу. До того ж вони нікому не підпорядковуються. З нею можна встановити тільки рівноправні партнерські стосунки.

Тибетський мастиф

У цих собак дуже непростий характер. Тибетському мастифу потрібна тверда рука людини з характером, інакше він буде довіряти своїй думці більше, ніж вашій.

Кане-корсо

Якщо вчасно не придушити агресивність собаки, то ви отримаєте некеровану тварину, яка у багато разів перевершує вас по силі. Крім того, це дуже ревниві собаки.

Кавказька вівчарка

Таких собак потрібно підлаштовувати під себе з ранніх місяців, тоді ви отримаєте слухняного і надійного охоронця для будинку і вірного друга для всієї родини.

Джерело: UA.Press

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень