Не буде жодних «жестів доброї волі»: Коли настане перелом у війні

У росіян є «слабке» місце  

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман розповів, що ЗСУ необхідно зруйнувати логістичний ланцюг росіян уздовж залізниці Волноваха-Токмак-Джанкой, яка забезпечує окупантів всім необхідним для оборони.

На фото Олексій Гетьман
На фото Олексій Гетьман

Від того місця, де зараз знаходяться наші війська, до Токмака менше ніж 20 кілометрів. Тому, звісно, цю відстань нашим Силам оборони вдасться подолати. Токмак – це залізничний вузол, через який йде залізниця до Мелітополя і далі до Джанкоя. Інших залізниць у цьому районі немає, – зауважив Олексій Гетьман.

Якщо ЗСУ вдасться перерізати цю артерію постачання в районі Токмака, росіяни залишаться без залізниці, якою вони перевозять все, що необхідно, зокрема у тимчасово окупований Крим та на Херсонщину.

Вони (ред. - окупанти) залишаться без снарядів, без можливості ремонту артилерійських систем, їм просто не буде чим оборонятися, хіба що живою силою, яку вони не звикли берегти. Головне – зробити так, щоб ворог не міг вести бойових дій. Усі лінії оборони ворога збудовані вздовж залізниці Волноваха-Токмак-Джанкой. Вони залізницю обороняють, а не якісь населені пункти, – каже військовик.

Коли Збройні Сили переріжуть росіянам залізничне сполучення, це можна буде назвати переломом у війні, а не просто звільненням окремого населеного пункту.

Ніяких «жестів доброї волі» в Токмаку не буде. Вони боротимуться до останнього. Вони перекинули туди десант із Луганського та Херсонського напрямів. Вони чудово розуміють, що, залишившись без логістики, без можливості постачання, усе південне угруповання, включно з Кримом, вони повністю програють, - підсумував Олексій Гетьман.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень