Названий найпопулярніший у світі бренд

Кілька місяців тому бренд Gucci визнаний найуспішнішим і найкраще продаваним , але час йде і нині аналітичне видання Business of Fashion спільно з модною платформою Lyst провели чергове дослідження ринку і склали рейтинг популярних брендів за результатами останнього кварталу. На першій позиції розташувався бренд Balenciaga, чого і слід було очікувати. Чоботи-панчохи, брендовані шарфи і трикутні сумки стали головними героями street-style в з останніх тижнів моди, а новий логотип і колаборація з Colette також зробили свою справу.

Цікаво, що бренд Vetements розташувався на четвертому рядку рейтингу, утримавши позицію попереднього кварталу. Що стосується Gucci , на цей раз модний будинок зайняв друге місце, але аналітики стверджують, що популярність бренду демонструє дивовижну стабільність. На третій позиції розташувався Off-White, який раніше займав 34 місце. Givenchy та Valentino зберегли за собою 5 і 6 позиції відповідно, а першу десятку замкнули Saint Laurent (7), Stone Island (8), Moncler (9) і Raf Simons (10).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень