Назвали три зачіски, яких варто уникати жінкам до 40 років: вони старять

Врахуйте особливості обличчя

Пряме каре з рівним чубчиком

Густий рівний чубчик у поєднанні з симетричним прямим каре додасть пару років будь-якій молодій дівчині. До того ж ця стрижка вже вийшла з моди, і вона личить одиницям. Якщо ви хочете каре, і вас не переконати, то віддайте перевагу каре з градуюванням і косим чубчиком. На густому волоссі ця стрижка буде виглядати надзвичайно, і дуже складно буде здогадатися, скільки років її власниці.

Симетричний боб

Всі симетричні стрижки акцентують увагу на недоліках обличчя і візуально роблять старшими молодих жінок. Такі стрижки суворо протипоказані круглолицим дівчатам та власницям пишної фігури. Бажаєте стрижку боб? Вибирайте асиметричну альтернативу. Не потрібно, щоб стрижка була як під лінійку, адже наші риси обличчя теж не симетричні, і ідеальні лінії стрижки це тільки підкреслюватимуть.

Гаврош

Ця стрижка залишилася актуальною серед жінок старшого віку, але якщо вам ще немає 40, але навіть не дивіться в її бік. Як альтернативу вибирайте стрижку піксі, якщо у вас коротке волосся. Вона молодить і освіжає зовнішність, робить волосся більш слухняним, а також дозволяє виділитися з натовпу.

Джерело: lifestyl

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень