Назвали країну, яка прийме «Євробачення 2023»

В Україні конкурс не проводитимуть з метою безпеки

У 2022 році Україна здобула перемогу на масштабному пісенному конкурсі Євробачення. Відповідно в 2023 році конкурс повинен був відбутися саме в нашій країні. Але було прийнято рішення змінити місце в цілях безпеки, оскільки в Україні йде розв'язана рф війна.

Про це повідомляється на сайті EBU.

Ми надзвичайно вдячні, що BBC погодилася провести конкурс пісні Євробачення у Великобританії в 2023 році, - сказав Мартін Остердаль, виконавчий директор конкурсу.

Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Микола Чернотицький додав, що наступного року конкурс пісні буде не в Україні, а на підтримку України. 

Ми вдячні нашим партнерам BBC за солідарність з нами.

 

Я впевнений, що разом ми зможемо додати цій події український дух і ще раз об'єднати всю Європу навколо наших спільних цінностей миру, підтримки, прославлення різноманітності і таланту, - сказав він.

Відзначається, що Україна, як країна-переможець Євробачення-2022, автоматично вийде в гранд-фінал майбутнього конкурсу

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень