2 види дерев, які не варто садити на ділянці, аби не зіпсувати її

Відомі наслідки неправильних дерев

Для екосистеми дерева відграють важливу роль, але не всі сорти підходять для вирощування на присадибній ділянці.Ці дерева замість користі приносять лише негативні наслідки.

Причини різні: одні виростають занадто великими, інші - приваблюють на ділянку шкідників.

Які дерева не варто садити в саду:

Ясен – відомий своїм швидким ростом та щільною й округлою кроною. Головні його недоліки – агресивність та слабка деревина.

Ці дерева схильні до гниття і неприємним моментом стає поява шкідника – ясеневої вузькотілої златки, через неї довелось зрубати сотні дерев, адже навіть регулярна обробка не допоможе.

Шовковиця – відома всім смачними плодами. Вона достатньо морозостійка та витримує посуху. Саме тому багато власників вирішили обрати це дерево для своєї прибудинкової ділянки.

Проте, вона має суттєві мінуси.

Дерево шовковиці скидає на землю плоди, тож там накопичуються комахи і чути неприємний запах, коли плоди гниють, якщо вчасно не прибрати. Також доросле дерево створює занадто великий затінок, який заважає рости іншим рослинам і деревам.

Джерело: noviydoctor.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень