Назвали день, коли у школярів Рівного розпочнуться канікули

Вони триватимуть один тиждень

Вже цієї п'ятниці у школярів Рівного розпочнуться осінні канікули. Попри можливий блекаут через ракетні удари росіян адміністрації навчальних закладів міста вирішили не змінювати структуру навчального року.

Хоча у деяких школах Львівщини, Франківщини та Київщини скасували осінні канікули і зробили довшими – зимові. Про це ми писали тут:

У деяких школах осінні канікули скасували, а подекуди вони почалися вже: яка ситуація на Рівненщині.

Структуру навчального року визначають педагогічні ради закладів, зауважили Радіо Трек в управлінні освіти, однак жодних повідомлень про це від директорів не надходило.

Тож учні Рівного відпочиватимуть до 29 жовтня включно.

Попередньо відомо, що не змінюватимуть і структуру навчального року й у більшості шкіл Рівненщини. Хоча у деяких школах канікули розпочалися вже через високий рівень захворюваності на ГРВІ,

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень