Назбирали грибів у лісосмузі: у Києві – смертельне отруєння двох сестер (ФОТО)

Одній з дівчат було всього 9 років

У столиці від отруєння грибами померла 9-річна дівчинка та її 18-річна сестра. Про це повідомляє телеграм-канал «Київ Оперативний».

Відомо, що напередодні Катерина зі своїм нареченим назбирали у лісосмузі грибів та приготували їх на вечерю, ще й пригостили маленьку сестричку. Згодом усіх трьох із гострим отруєнням госпіталізували.

Медики столичної лікарні намагалися врятувати молодих людей, та, на жаль, марно: спершу померла 18-річна Катерина, а вночі і її 9-річна сестра Ліза.

Грибний сезон зараз саме у розпалі, лікарі нагадують, що потрібно бути уважним до того, що кладете у кошик. У разі ж появи нудоти, болів в животі та інших симптомів отруєння, одразу звертайтесь до лікарів. Не ризикуйте своїм здоров’ям і життям

Читайте також: Це – не до добра: В Україні – рекордний урожай грибів (ПРИКМЕТИ)

На Волині жінка відбивалася палицею від оленя, який хотів забрати в неї гриби (ФОТО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень