«Цю тварину найскладніше перевозити», - директор зоопарку Рівного про смерть жирафи (ФОТО)

Так прокоментував нещодавню загибель жирафа Джордана у цирку «Кобзов» під час гастролей у Рівному директор Рівненського зоопарку Олег Павлюк

Композиція фото -- Юрій Клекотка

Адже, пояснив, жирафа – це дуже делікатна тварина.

Далі говорить Олег Павлюк:

Це – дуже делікатна тварина. Взагалі для перевезення, на мою думку, найменше підходить з усіх тварин. А перевозити її з одного міста в інше – це дуже проблематично.

 

У них так функціонує організм, що у будь-який момент може статись крововилив. Тобто якщо у неї голова опуститься нижче, ніж серце, на якийсь там проміжок часу, - відразу крововилив.

 

Вони дуже стресові, дуже піддаються всіляким захворюванням. Тому для цирку – це просто нонсенс. Я був здивований взагалі, що у цирку таке може бути.

Цей витяг із Закону України поширює громадська організація Зоозахист Рівне. Директор Зоопарку теж стверджує, що використання тварин у ПЕРЕСУВНИХ цирках -- заборонене

За словами Олега Павлюка, зважаючи на особливості організму жирафи і перевезення цирком «Кобзов» тварини з одного міста в інше, абсолютно логічно, що вона довго не прожила. 

Нагадаємо, що учора цирк "Кобзов" зробив офіційну заяву щодо загибелі жирафа Джордана.

Простер -- Вікторії Клус, яка чи не першою забила на сполох

Ми також писали про те, що відомо про смерть жирафи у Рівному. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень