Найсильніші молитви за батьків: Слова про здоров’я та добробут

Молимося за найрідніших

Між батьками і дітьми є невидимий духовний зв’язок, тому молитва за родину має велику силу. Тому і батьки, і діти мають молитися за здоров’я і благополуччя, тоді Всевишній берегтиме їх.

Пропонуємо вам прочитати кілька молитов, які читають за найрідніших людей. Найчастіше молитва дітей про здоров’я батьків промовляється до Ісуса Христа, Богородиці, Миколи Чудотворця та Пантелеймона Цілителя.

Ці молитви читають за живих батьків.

Молитва за здоров’я батьків Господу Богу

О, праведний Господи Боже! Ти наказав вшановувати батька й матір, також і Сам втілившись, смиренно послухався батьків Твоїх на землі. Покірно молюся Тобі Господу Богові моєму: почуй голос мій і помилуй моїх батьків мене в Твоєї благодаті і любові виховуючих, відверни від них всяку шкідливу пристрасть і недугу, даруй їм здоров’я, довгоденство, мирне життя і багате Твоє благословення вилий на них милосердно. Благослови їхню працю і службу, помилуй їх щедротами Твоїми, щоб Тобі вірне послужило і мене на Твою славу і службу гідно виховавши, отримали благодать Твою в цьому житті, після ж живіт вічний, Амінь.

Молитва за здоров’я батьків Пресвятій Богородиці

Прийми, о, Всеблагословенна і Всемогутня Владичице Богородице Діво, цю молитву, зі сльозами Тобі нині приношу від себе, дитини Твоєї. Ти прохання виконуєш, скорботи полегшуєш, слабим здоров’я даруєш, недужих зціляєш, від демонів біси проганяєш. Богородице! Не перестань молитися за нас, дітей Твоїх, що славлять Тебе і шанують Тебе, і поклоняються Пречистому образу Твоєму. Даруй батькам моїм здоров’я та довгоденство. Накрий їх своїм Покровом і захисти від невдач. Молю до тебе нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Молитва про одужання батьків Миколі Чудотворцю

О, святителю Миколаю! Почуй нас грішних (імена). Моли за нас недостойних Творця нашого і Владику, Йому ж ти з безтілесними ликами чекаєш: милостива до нас сотвори Бога нашого в теперішньому житті і в майбутньому віці, нехай не віддасть нам у справах наших і через нечистоту сердець наших, але за Своєю добротою віддасть нам. Моли, святителю Христа Миколая, Христа Бога нашого за батьків (імена), нехай подасть їм мирне життя і залишення гріхів, а душам спасіння і велику милість, нині і повсякчас і на віки віків.

Молитва про батьків про здоров’я Пантелеймону Цілителю

Святий великомученик і цілитель Пантелеїмон, Бога милостивого наслідувачу! Поглянь благосердям і почуй нас, грішних, перед твоєю святою іконою старанно молящих. Зціли хвороби душевні ж і тілесні дітей Божих (імена батьків). Даруй святими молитвами твоїми здоров’я та благомочі душі й тіла, успіх віри, благочестя і спасіння. Славимо тебе і подавця всіх благ, Бога нашого, Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Молитва про батьків та їх здоров’я – сорокуст

Молитви сорокоусти читаються у храмі протягом сорока днів. Якщо діти з різних причин не можуть самі бути в церкві, щоб читати молитви за здоров’я батьків, вони можуть замовити сорокоуст, вписавши до списку імена батьків, причому навіть у кількох церквах. Така молитва для здоров’я батьків має особливу енергетику, оскільки її читатиме багато людей протягом тривалого часу.

Як правильно читається молитва про зцілення батьків

Молитва у храмі перед іконою із запаленими свічками промовляється на одному диханні. Але молитись можна і вдома. Найголовніше – слова молитви про батьків мають бути абсолютно щирими, сповненими любові і йти від серця.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень