Куди рівняни летять на відпочинок (НАЙПОПУЛЯРНІШЕ)

Ми опитали туристичні агенції

Літо почалося, отже, час летіти відпочивати ✈️

Тим паче, що погода в Україні так і промовляє: шубу можете не застібати.

Ми опитали популярні турфірми у Рівному (за даними Google), куди туристи найбільше відправляються цього літа. 

«Флайдер»:

Туреччина та Єгипет.

Представник ТА «Колумб» Володимир каже, що сильно туристів не зменшилося. Літають найбільше до країн поза ЄС, оскільки Європа «зачинена», каже Володимир:

– Найбільше Туреччина, Єгипет, Албанія, Чорногорія, Греція потихеньку відновлюється, думаю через місяць трафік відновиться, Домінікана, Мексика, Мальдіви, ОАЕ.

Албанія. Фото з мережі.
Албанія. Фото з мережі.

– В принципі у нас клієнтів не поменшало. Просто Європа зачинена, тож люди їдуть в інші країни. Також Чорногорія, Хорватія сезонно популярні.

Вартість турів дещо нижча, ніж до карантину, але сильно не змінилася.

Директор турагенції «Аладін Тур»  Андрій навпаки вважає, що ціни на тури в цілому впали ???? у порівнянні з докарантинним часом: 

– Ціни трішки зросли, але варто зважати, що торік усе було дуже дешевим. За 200 доларів удвох можна було на тиждень, і Єгипет був трішки дорожчий.

Більшість усіх турів в «Аладін Тур» нині складає Туреччина:

–  Зараз топовий напрямок – Туреччина (80%), наступний – Єгипет. Греція – вона на 3 місці. А потім ще Албанія. У докарантинний період дуже популярні були напрямки Італія, Іспанія. 

 

А зараз в Туреччину найбільше летять. Ще й росіян туди не пускають ???? , тож це позитивно впливає на настрій наших туристів і мотивує обирати Туреччину.

Туристична агенція «Клеопатра»:

Найпопулярніші - це Туреччина, Єгипет, Чорногорія, Кіпр.  Туристів поменшало на 20-30%, а от тури не подешевшали, практично.

Клієнти турфірми «Ідея Тур» теж обирають Туреччину, але це традиційно, каже представниця агенції Олена:

– Туреччина, Єгипет, Болгарія, Україна – це Карпати. За карантин вартість турів в принципі не змінилася, кількість туристів зменшилася відсотків на 50. 

Таким чином, найпопулярніший серед рівнян маршрут зараз – це Туреччина. В поняття цієї країни входять морські курорти, а також екскурсійні Стамбул і Каппадокія.

Каппадокія. Фото з мережі.
Каппадокія. Фото з мережі.

Також зростає популярність середземноморських курортів в Албанії.

Популярна Греція, яка нещодавно відкрилася для туристів, тож у турфірмах очікують незабаром зростання туди потоку відпочивальників ????  Кількість клієнтів у турагенцій знизилася у середньому на чверть, а от середні ціни набагато не впали.

Попри це, серед гарячих турів існують привабливі пропозиції від 200$ з людини на 7 днів.

Радіо Трек у Тelegram. Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень