Найменш надійні банки світу - українські

Результати оприлюднені у звіті конкурентоспроможності країн світу Global Competitiveness Report на щорічному Всесвітньому економічному форумі в Давосі

Банки України у Глобальному рейтингу конкурентоспроможності посіли останнє місце у світі за надійністю серед 140 країн. 

Україна посіла 79 місце з 140 в цьому рейтингу конкурентоспроможності. При цьому надійність банків України оцінили найнижчим показником - 140 з 140.  На перше місце з надійності банків вийшла Канада.

За податковим навантаженням Україна стала 118 з 140, з регулювання фондового ринку - 135, доступність за ціною фінансових послуг - 123, фондування за допомогою місцевого ринку цінних паперів - 118, наявність венчурного капіталу - 102, наявність фінансових послуг - 101 і 87 місце з 140 в простоті доступу до кредитів.

За інноваційним потенціалом Україна стала 52 серед 140 країн, за системою вищої освіти і тренінгів - 34, за користувачами інтернету - 80, за очікуваною тривалістю життя - 87.

При підготовці Global Competitiveness Report економіка кожної країни оцінювалася за допомогою 12 груп показників, серед яких розглядається здатність до інновацій, інфраструктура і сфера охорони здоров'я. Таким чином, загальна оцінка складається з результатів за 114 індикаторами і розглядається у звіті як Глобальний індекс конкурентоспроможності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень