Найпопулярніші місця для фотосесії у Рівному

Пропонуємо вісім альтернативних місць-кадрів-ідей для суто рівненської фотосесії

Гідропарк 

Гідропарк має унікальне природне оздоблення, а світлини на тлі блакитного озера, прикрашеного по берегах вербами, виглядають неперевершено.

Лебедине озеро

Місцевий парк, у якому створено штучне озеро неймовірної краси, просто ідеальне місце для фотозйомки. Його вже давно облюбували молодята, які полюбляють фотографуватись на фоні лебедів.

"Я люблю Рівне"

Великою популярністю у любителів фотосесій користуються інсталяції "Я люблю Рівне", розташовані біля "Злата плази" та краєзнавчого музею.

Алея кованих скульптур

Рівняни та гості міста залюбки фотографуються біля кованих скульптур янгола Даринки, каруселі «Дитячі пустощі», фігури героя-вогнеборця «Пожежний з врятованою дитиною», Металевого серця тощо. 

Драмтеатр

Величні колони, якими оздоблено споруду, виглядають на фотографіях дуже гармонійно. Важлива порада: приходьте сюди ввечері, коли навкруги вмикають ілюмінацію – так ця споруда виглядає надзвичайно святково.

Парк Шевченка

Для поціновувачів гарних фото тут і каскад штучних водойм, і великі та малі архітектурні форми (пам’ятники, скульптури), зелені алеї.

Скульптура Почекуна

Героя популярного інтернет-мему Почекуна встановили на лавці біля закладу "Аміго", що в центрі Рівного. Рівняни та гості міста залюбки фотографуються біля незвичної істоти.

Пам'ятник Марії Несвицькій

Скульптура княгині Рівненської, виставлена на спеціальний гранітний постамент у центрі Рівного, приваблює увагу і фотографів-аматорів, і фотографів-професіоналів. Увечері світло з-під купола надає їй просто казкового вигляду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень