Найкращі сусіди по грядці: що посадити між рядами картоплі для величезного врожаю

Ці культури також стануть захистом від шкідників

Якщо з картоплею посадити певні культури, то врожай буде величезним. Досвідчені городники назвали найкращих сусідів картоплі по грядці.

Між рядами картоплі можна посадити:

Хрін покращить смак картоплі та мінімізує розвиток хвороб.

Буряк не заважає розвиватися картоплі. Кожна культура зростатиме сама по собі, не покращуватиме, але й не погіршуватиме зростання сусіда.

Листова зелень (базилик, салат, м'ята, шпинат, гірчиця, коріандр) не тягнуть «соки» з картоплі, адже їм не потрібно багато поживних речовин. Також зелень може відлякати колорадського жука.

Кущова квасоля наситить ґрунт киснем, що дуже сподобається картоплі. Квасоля захистить картоплю від колорадського жука, а картопля квасолю – від мексиканського жука.

Кукурудза дає картоплі дивовижний смак, але її треба посадити так, щоб вона не затіняла картоплю. Зробити це можна ліворуч або праворуч по краю від кущів картоплі.

Цибуля та часник відлякуватимуть від картоплі шкідників, а також мінімізують розвиток хвороб.

Капусту можна посадити між картоплею тільки якщо між рядами буде близько 70 см відстань - інакше бадилля може затінювати кущі.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень