Найбільше жителі Рівненщини боргують за опалення та світло

Найменший борг за централізоване водопостачання та водовідведення

Головне управління статистики у Рівненській області повідомляє про оплату населенням Рівненської області житлово-комунальних послуг у січні 2017 року.

Так у січні 2017р. населенням області сплачено за житлово-комунальні послуги 114,3 млн грн, включаючи погашення боргів попередніх періодів (62,7% нарахованих за цей період сум).

На кінець січня 2017р. залишається заборгованість населення зі сплати за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 56,5 млн.грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 29,7 млн грн, за вивезення побутових відходів – 6,1 млн грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 442,9 тис. грн.

Водночас нараховані у січні 2017р. бюджетні кошти (субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг) організаціям, що надають домогосподарствам послуги газопостачання, суттєво перевищували вартість фактично спожитих послуг (на 91,0 млн.грн). Залишки коштів призначених населенню субсидій на рахунках газопостачальних підприємств на кінець січня 2017р. повністю перекривали суми заборгованості.

Крім того, у січні 2017р. населенням сплачено за електроенергію 45,2 млн грн. Заборгованість з оплати електроенергії на кінець січня 2017р. становила 66,3 млн грн.

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку у січні 2017р. порівняно з січнем 2016р. збільшилися на 49,5% і з урахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт·год на одного власника особового рахунку) становили 1234,5 грн.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень