Найбільша громадська організація світу працюватиме у Рівному

Вона допомагатиме розвиватись місцевим громадським організаціям

Роботу волонтерів найбільшої ГО світу «Корпусу Миру» планує організувати Платформа взаємодій «Простір».

Незабаром в Україну приїде працювати 45 нових іноземців-волонтерів, частина з яких може працювати і в нашому місті.

Член правління «Простору» Олександр Ковальчук каже, що це залежить від зацікавленості рівненських громадських організацій та влади в отриманні організаційної допомоги від «Корпусу Миру».

Представляти програму роботи волонтерів в Україні до «Відкритого офісу» приїжджав керівник проекту «Розвиток громад» Роман Олексенко.

За його словами, в Україні добровольці Корпусу Миру працюють за трьома проектами: «Розвиток громад», «Викладання англійської мови як іноземної» та «Молодіжний розвиток».

Платформа взаємодій «Простір» і я особисто зацікавлені в тому, щоб у Рівне приїхало якомога більше професіоналів, які здатні допомогти нам, як місту, розвиватись.

 

Ми, як громадські організації, так і влада, маємо переконати «Корпус Миру» у тому, що готові до співпраці у спільній реалізації цікавих суспільних ідей.

Інакше кажучи, іноземні фахівці допомагають українським ГО в організаційній побудові, просуванню проектів, вивченню англійської мови.

Кілька волонтерів «Корпусу Миру» у Рівному вже працюють, зокрема, у самому «Просторі» англійським розмовним клубом та проектом «CoLab» займається американець Кевін Блосфельд.

Зацікавлені у роботі волонтерів й місцеві органи влади та організації.

Подати заявку планують як у міській раді, так і в рівненському ЦНАПі.

За результатами зустрічі були визначені кілька рівненських громадських організацій, котрі також мають бажання працювати із іноземцями. Усі витрати щодо перебування волонтерів у Рівному протягом 2 років роботи бере на себе «Корпус Миру».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень