У пам’ятник у Рівному в'їхало авто

Пошкодження монумента виявили, готуючи пам'ятники міста до відзначення Дня пам'яті і примирення та Дня Перемоги

Директор комунального підприємства «Спецкомбінат-ритуальна служба» Микола Володько каже, що всі пам’ятники міста – у задовільному стані. Єдиним найбільш пошкодженим з них під час огляду виявився постамент самохідно-артилерійської установки (САУ) на вулиці Соборній навпроти пивзаводу.

Детальніше розповів Микола Володько:

Найбільше був пошкоджений постамент САУ. Хтось їхав машиною знизу там, де гастроном «Від і до» - це навпроти пивзаводу, і врізався. Від сторони, де ми робили схід вниз на Пересопницьку, там один куток був відвалений. Але вже там ремонтні роботи завершуються.

Нагадаємо, що цей пам’ятник біля пивзаводу встановили 14 жовтня 1974 року з нагоди 30-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників. І кілька років тому директор пивзаводу і депутат міськради Мар’ян Года пропонував змінити напрям самохідки на постаменті, щоб її гармата не була спрямована в бік Європи. Однак цю ідею не підтримали. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень