Найбільш небезпечний напій - молочний коктейль

Як би дивно це не звучало, але він однаково шкідливий як дітям, так і дорослим

Вчені з'ясували, що вживати молочний коктейль не слід, оскільки він може зашдодити організму.

Фахівці стверджують, що, споживаючи молочний коктейль, людина відчуває схожий з наркотичним вплив на організм. Багато людей, особливо в західних країнах, щодня вживають молочний коктейль з різними додатками. Діти вживають такий напій набагато частіше, іноді навіть кілька разів на день. Саме тому напій більш негативно впливає на організм дітей.

Науковці залучили до експерименту школярів. Їм запропонували випити молочний коктейль з шоколадним наповнювачем. Після вживання цього напою вчені з'ясували, що коктейль має на організм дітей вплив, який можна порівняти з наркотичним. Від великої кількості цукру в організм викидається ендорфіни - "гормони щастя".

Усього одна порція молочного коктейлю містить таку дозу калорій, яких з надлишком вистачить для дорослої людини, а для дитини - тим більше. У зв'язку з цим фахівці не рекомендують зловживати коктейлем. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень