«Наташею Продавай» назвав співачку Корольову нардеп з Рівного і був не проти її обміняти

Адже йому довелося з Наташею Корольовою летіти одним літаком

Зустрівся зі співачкою депутат Верховної Ради Андрій Лозовий, коли з колегами через Франкфурт летів на сесію Парламентської Асамблеї Ради Європи у Страсбурзі. А Наташа Корольова, з України після похорону бабусі через Франкфурт добиралася додому в Майямі (США), де вона постійно мешкає у вільний від роботи час. Нагадаємо, що співачці був заборонений в'їзд у нашу державу. Але якраз через похорон їй зробили виняток.

Про зустріч з Наташею Корольовою Андрій Лозовий дуже емоційно написав у соцмережі Фейсбук.

Коли зустрів відьму в аеропорту о 5 ранку, думав, що причудилось. Але - ні. Таки вона... мене з колегами і московську запроданку посадили в одну маршрутку, яка їхала з терміналу до трапу літака. Кажу до водія (голосно, щоб Корольова почула): "Добродію, треба обов'язково покликати священика і освятити машину, бо тут московські бєси...". Думав, присутні колеги-жінки з міжфракційного об'єднання "Рівні можливості" зроблять мені зауваження (вони весь час роблять мені якісь зауваження). Однак вони нічого не сказали. Мабуть, підтримують. Сіли в літак. Наташа Продавай тихенько сиділа в бізнес-класі і сороміцьки ховала очі від тих, хто колись був її співвітчизниками - а нині є народом, який героїчно бореться з агресію Путіна, якому такі, як Наташа, співають холуйські оди.

Лозовий не добирав слів у висловленні свого ставлення до співачки:

І от думаю собі: гидко ж до чого!.. Етнічна українка. Вирощена і викохана на цій землі. Має красиве козацьке прізвище Поривай (Корольова - псевдонім). Але зреклась свого роду-племені, ставши мерзенним манкуртом, радше - манкуртизанкою (отакий придумав неологізм). І зреклась рідного ще до подій 2014 року. Згадайте, як Наташа стала членом партії "Єдіная Рассєя" і на концертах принизливо жартувала над українською мовою. Холєра ясна, прізвище Продавай їй пасувало б незрівнянно більше, ніж Поривай!

У нардепа також виникла думка про те, що співачку можна було б затримати і використати для порятунку українських політв'язнів у тюрмі в Росії:

Лечу і думаю: а чого б вітчизняним спецслужбам, користаючись нагодою, не затримати кремлівську профурсетку і не обміняти, скажімо, на Миколу Карпюка і Стаса Клиха? Тільки не треба, що я цинік, про похорон бабушки і т.д. Нічого людського по відношенню до нас у пропутінської наволочі немає. І ті ж скоморохи за право проводити свої концерти у попмпезному залі "Россія" і т.д. вихваляють терористів, які на Донбасі вбивають, ґвалтують і катують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень