Наступного тижня Рівненщина позбудеться обох голів облради

Принаймні в раді зареєстровано проект рішення про звільнення як Корнійчука, так і Ковальчука

У Рівненській обласній раді зареєстровано проект рішення про звільнення Володимира Ковальчука та Олександра Корнійчука з посади голови облради.

Про це повідомив депутат облради, очільник бюджетної комісії Юрій Благодир.

Він зазначив, що на розгляд депутатського корпусу винесуть рішення про звільнення Олександра Корнійчука з посади голови облради, поновлення на цій посаді Володимира Ковальчука та звільнення його з посади очільника депутатського корпусу.

Нагадаємо, кілька місяців триває боротьба за посаду голови Рівненської обласної ради.

Зокрема, в березні депутати облради проголосували за відставку Володимира Ковальчука та обрали новим головую депутата Олександра Корнійчука. За місяць Рівненський окружний адміністративний суд визнав рішення Рівненської обласної ради про звільнення представника Радикальної партії Олега Ляшка Володимира Ковальчука з посади голови облради неправомірним. Таке рішення рівненського суду намагалися оскаржити в апеляційному суді. Проте у травні Житомирський апеляційний суд все ж визнав Ковальчука головою Рівненської обласної ради

У зв'язку з рішенням Житомирського суду Президія облради рекомендувала Олександру Корнійчуку, який працював головою облради на період звільнення Володимира Ковальчука, піти у відпустку на термін до 16 червня включно. Перший заступник голови обласної ради Микола Драганчук повинен провести пленарне засідання сьомої сесії Рівненської обласної ради сьомого скликання, а депутати вирішити ситуацію з «двоголів'ям» в обласній раді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень