Наступного року на Рівненщині будуватимуть школи і садочки

Голова ОДА запевнив, що необхідні кошти уряд виділив на потреби нашого краю

Після перемовин голови Рівненської обласної державної адміністрації Олексія Муляренка з народними депутатами бюджетного комітету Верховної Ради та представниками Кабміну, Рівненщина отримала додаткових 4 мільйони 110 тисяч гривень з держбюджету. Відповідна урядова постанова була ухвалена минулого тижня. 

Ці кошти планують використати на добудову трьох об’єктів соціальної сфери області.

Зокрема, це й шкільна їдальня в селі Велюнь Дубровицького району. На цей об'єкт використають 891 тисячу гривень із виділених Кабінетом Міністрів коштів. Тут також зроблять нову котельню, вбиральні всередині приміщення, кухню і відповідно організують нормальний процес харчування дітей.

За державний кошт планують добудову другого поверху дитячого садочку в Гощі та будівництво нової школи в селі Корнин Рівненського району.

За 990 тисяч гривень хочуть завершити будівництво другого поверху та накрити дах ясла-садка «Малятко», що в Гощі. Решта ж коштів, а це більше 2 мільйонів гривень, піде на будівництво нового приміщення загальноосвітньої школи в селі Корнин Рівненського району. На цьому об’єкті встановлять всі вікна, збудують нову котельню, зроблять покриття.

Разом з цим голова ОДА запевнив, що як і цьогоріч, у 2017 році одним з пріоритетів роботи обласної влади залишатиметься будівництво об’єктів соціальної сфери – шкіл, дитсадків, медичних та спортивних закладів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень