«Настільки прибуткова справа, що виникають династії», - Хомко про професійних активістів (ВІДЕО)

На фоні сьогоднішнього флешмобу

Міський голова Рівного Володимир Хомко прокоментував для телеканалу РТБ сьогоднішній флешмоб під стінами міськвиконкому. Нагадаємо, що в рамках акції діти рівненських активістів намалювали дорожню розмітку спеціально для Хомка. Детальніше читайте тут: 

Хомку намалювали персональний пішохідний перехід (ФОТО)

Так, міський голова відзначив, що ці акції організовує одна людина – «професійний флешмобіст» (Юрій Дюг, керівник ГО «Антикорупційний моніторинг», - ред.). Метою акції було показати, якою має бути дорожня розмітка на дорогах міста. Володимир Хомко зазначив, що Дюг вже готує нове покоління «професійних флешмобістів», тобто у Рівному, можливо, виникне нова династія:

Рівне стало цивілізованим містом. Хочеш мітинг – платиш таксу на той мітинг, хочеш флешмоб – платиш таксу й маєш флешмоб, хочеш покричати на сесії – платиш та кричиш.

 

Всі спеціалізуються на своїх справах і добре оплачується справа.

 

Мене найбільше вразило, що він привіз з собою дитину. Вже не хоче, щоб дитина вчилась у виші, а готує професійного флешмобіста. Настільки, видно, прибуткова стала справа, що з’являються династії.

 

У нас в Рівному є династії професійних мітингувальників, професійних активістів, а тепер будуть професійні флешмобісти.

 

Тому повністю підтримую, люди праві. Вже як тиждень розмітка наноситься, виділили мільйон.

 

Вперше в нас виграла тендер чернігівська фірма, яка раніше в нас ніколи не вигравала конкурси. Сподіваюся, вона буде краще, ніж та фірма, яка вигравала раніше – клеванська фірма.

 

Також виконавці з Чернігова скинули нам 300 тисяч, тобто місто виграло 300 тисяч, а вартість робіт тепер становитиме 700 тисяч.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень