Нашестя тезок в Умані. Чинному меру ТВК відмовила у реєстрації (ВІДЕО)

Люди змінили прізвища близько місяця тому

Територіальна виборча комісія в Умані відмовила в реєстрації кандидатом на майбутніх виборах чинному міському голові Умані Олександру Цебрію. Про це мер повідомив у Facebook.

За його словами, замість нього, комісія зареєструвала кандидатами двох його повних тезок, в одного збігається навіть по батькові – Володимирович. Обидва кандидати змінили прізвища за місяць до виборів, а з'явилися на реєстрацію до тервиборчкому разом.

Обидва самовисуванців не є жителями ні Умані, ні Черкаської області. За наявною інформацією комісії, обидва кандидати, відповідно до їх біографіями, змінили свої імена в червні та липні цього року, – повідомила місцева мережа ОПОРА.

За словами Цебрія, його юридична команда буде домагатися відновлення справедливості, і не дозволить позбавити уманчан можливості проголосувати за свого кандидата.

За матеріалами сайту Рубрика

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень