Наркозалежний із Рівненщини обманом купував метадон в столичних медцентрах

Рецепти на придбання препаратів брав 4 рази

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Чотири факти отримання наркотиків шахрайським способом правоохоронці зафіксували у Вараші.

Перебуваючи на замісній підтримувальній терапії, чоловік обманом отримував рецепти на придбання «метадону» в різних медзакладах.

У травні 38-річний чоловік поїхав у Київ, аби взяти участь у відповідній програмі та мати можливість купувати в аптеках наркотичні препарати.

 

Того ж дня в одній із клінік для наркозалежних він купив 40 таблеток «метадону», а потім пішов в аналогічний заклад та отримав іще один рецепт, приховавши факт перебування на програмі замісної терапії, –  повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Усі препарати він перевозив у Вараш, де проходив курс «лікування», а після закінчення медикаментів знову отримував їх за відпрацьованою схемою. 

У різних столичних клініках зловмисник 4 рази брав рецепт на «метадон». Таким чином він купив 160 таблеток.

Поліції чоловік пояснив, що таких дій вдався через те, що має 20-річну наркотичну залежність. Нині триває досудове розслідування. Слідчі повідомили чоловікові про підозру.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень