Рівненського чемпіона наречена носить на плечах

Бех розповіла про Романчука

Українська стрибунка у довжину Марина Бех, яка нещодавно посіла другу сходинку на чемпіонаті Європи з легкої атлетики і для якої ця медаль стала першою дорослою нагородою на міжнародних змаганнях, розповіла про ще одну важливу подію, до якої вона наразі готується.

Марина незабаром виходить заміж за не менш титулованого українського спортсмена – рівнянина Михайла Романчука, який виборов два «золота» та «срібло» на чемпіонаті Європи з плавання.

Закохані активно готуються до цього дня і під час зустрічі з уболівальниками у Києві поділилися подробицями свого життя.

У нас бувають спільні заняття спортом, але вони відбуваються більше вже в період, коли треба виконати якісь підтримуючі тренування. Він бігає зі мною, я з ним інколи плаваю, - розповідає Марина.

 

Так, якось було таке, що ми бігали в лісі й Марина після пробіжки взяла мене на плечі і почала присідати, - пригадав Михайло.

Мені потрібно було зробити напівприсідання з вагою і я шукала підручні засоби. Михайло якраз мені підійшов. А так в основному ми - у різних місцях: я - на своїх зборах, він - на своїх. Ми бачимося рідко. Як тільки ми обоє в Україні, то намагаємося знайти час, підлаштуватися – приїхати один до одного, бо Міша - з Рівного, а я - з Хмельницького. Або десь на нейтральній зоні зустрітися. На місяць це може вийти лише дні три-чотири. Ще мені подобається в наших стосунках, що ми ніколи не сунемо носа в тренування один одного. У нього є свій тренер, у мене - свій, і ми просто працюємо, як ми повинні, - розповіла Марина.

Також спортсменка розповіла і про підготовку до весілля, яке відбудеться 2 вересня у Хмельницькому.

Готуємося до весілля вже давно, почали за півроку. Основними питаннями займалася я. Тому що я була більше на місці і все ж таки я - дівчина. Насправді, це важко. Кого більше на весіллі буде – плавців чи легкоатлетів -сказати важко. Весілля буде у європейському стилі, нічого такого особливого там не буде. А після цього полетимо на Мальдіви на 10 днів, на маленький острів, щоб нам ніхто не заважав. Хочемо побути наодинці…

За матеріалами Проспорт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень