Нардеп з Рівного став на захист колеги Володимира Парасюка

Адже міністр МВС Арсен Аваков вважає, що Параюск має відповісти за хуліганські дії, зокрема за інцидент 14 березня на в'їзді до Слов'янська

14 березня активісти блокади окупованих територій на чолі з нардепом Володимиром Парасюком, за інформацією поліції, здійснили напад на працівників поліції та прорвались через блокпост.

На повідомлення Авакова відреагував у соцмережі Фейсбук депутат Верховної Ради з Рівного Андрій Лозовий (на фото).

Його обурило, що зняти недоторканість і "закрити" хочуть не Бойка, Льовочкіна, Вілкула чи Скорика, а саме Парасюка. Це притому, що Лозовий вважає, що Парасюк в останніх ситуаціях не має рації і зайве гарячкує там, де не треба.

Але притягувати його до кримінальної відповідальності в той час, коли Генеральна прокуратура "не помічає" (а кажучи відверто - покриває) злочинців режиму Януковича, які розграбували країну, залили її кров'ю, довели до війни - хіба це логічно? - пише Лозовий.

На його думку, головна загроза у країні - розбрат. Через це українці втратили державність сто років тому. А ймовірний арешт Парасюка чи навіть спроба внести відповідне подання ГПУ, вважає Лозовий,

лише посилить цей розбрат, нагнітатиме ситуацію в суспільстві.

Натомість, зауважує нардеп, державі була б корисною зворотня історія - максимально конструктивний діалог силових структур і патріотичного середовища. Без цього, як пише Лозовий, 

мало шансів зберегти Україну. І залежить це від обох сторін, залежить від кожного з нас.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень