Нардеп з Рівного пообіцяв полегшити життя рівненських поштарів

Підштовхнула його до цього мама

І добре, якщо поштарі мають хоча б велосипед для роботи, як ця працівниця пошти (фото ілюстративне)

Депутат Верховної Ради з Рівного Андрій Лозовий про свій намір поінформував у соцмережі Фейсбук:

Прочитав мамин пост - і стало соромно. Наша баба Галя, сестра мого діда Василя, все життя працювала поштаркою. А нічого для людей цього фаху я поки-що не зробив...(( В найближчий час з командою подаруємо рівненським поштарям рюкзаки, щоб їм було хоч трошки зручніше у своїй нелегкій праці. Сьогодні ж Святого Василя якраз. Думаю, діду Васі на небі буде приємно, що про колег його сестри подбали.

P.S. Хто хоче долучитись до доброї справи фінансово - напишіть, будь ласка, Сергій Свисталюк

Так Андрій Лозовий відреагував на повідомлення у Фейсбук свої мами - депутата Рівненської облради Оксани Лозової, яка перед цим написала:

Сьгодні по дорозі до храму на вулиці Транспортній зустріла поштарку. І нахлинули спогади. Моя хресна, татова сестра Галина Федорівна, багато років працювала поштаркою в с. Шубків Рівненського району. А я приїжджала на канікули і з радістю допомагала. Спочатку на пошті розкладали пресу, а потім розносили по селу. Я - ближні вулиці, а тьотя на велосипеді в брезентовій торбі - все інше. І що змінилось? А нічого. Пішки, з важким пакетом, листами в руках. Що нове - це цигарка в руках. І мені стало сумно. Може б ми хоч якісь рюкзаки для них придумали? Давайте пропозиції

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень