Нардеп від Рівного, Олександр Ковальчук, залучив 10 млн грн на соціально-економічний розвиток Рівненщини

Перший транш уже отримали

[media=193235]Міський бюджет Рівного вже отримав перші 1,5 млн грн субвенції з державного бюджету, спрямованої на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Це лише частина з тих коштів, які повинні надійти до міського та обласного бюджетів

Загалом Рівне та область мають отримати 10 млн грн на соціально-економічний розвиток. Залучити ці кошти вдалося завдяки безпосередньому сприянню нардепа від Рівного, який представляє партію «Слуга народу», Олександра Ковальчука.

Народний депутат подав пропозиції щодо фінансування за рахунок державної субвенції п’яти проєктів, які мають пріоритетне значення для мешканців Рівного та області. Олександр Ковальчук розповідає:

Всі запропоновані мною проєкти Уряд затвердив. Це - будівництво дошкільного навчального закладу ясла-садок у Рівному на вул. Коновальця, капітальний ремонт будівлі пральні дитячого садочку №11, придбання ендоскопічного обладнання для Рівненської обласної дитячої лікарні і пересувного рентгенівського апарату для центральної міської лікарні, а також капітальний ремонт сходів, з облаштуванням пандусів, у зоопарку...

Найближчим часом вже отримані кошти державної субвенції мають розподілити та проконтролювати їх використання органи місцевої влади. Решта коштів має невдовзі надійти до міського та обласного бюджетів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень