Нардеп з Рівненщини пропонує запровадити в Україні нове свято (ФОТО)

Законопроєкт напередодні зареєстрували у Верховній Раді

В Україні може з’явитися ще одне свято – День подяки Богові. Впровадження окремого свята ініціює народний депутат з Рівненщини Віктор М’ялик.

Проєкт Закону передбачає внесення змін до статті 73 (Святкові й неробочі дні) Кодексу законів про працю. Напередодні законопроєкт зареєстрували на сайті Верховної Ради.

На момент написання цієї публікації на сайті Верховної Ради немає пояснювальної записки до законопроєкту, тож яку дату пропонують обрати для Дня подяки Богові поки не відомо. Як власне і те, чи пропонують цей день у перспективі зробити в Україні вихідним.

Нардеп Віктор Мялик -- відомий проповідник та бізнесмен

Нагадаємо, у серпні у Верховній Раді пропонували встановити День подяки на 22 жовтня. У тому документі йшлося, що "Кожна людина отримає офіційну можливість висловити подяку всім тим, кому вона бажає це зробити".

Документ перебуває ще на стадії розгляду у профільних комітетах Верховної Ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень