Напрацювалась: по-звірячому вбили жінку у продуктовому магазині

Від ножових поранень померла на місці

У столиці поліцейські встановлюють обставини вбивства жінки у продуктовому магазині. Про це поліція Києва повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

35-річну жінку із множинними ножовими пораненнями виявили у складському приміщенні закладу. У рамках відкритого кримінального провадження тривають пошуки особи, причетної до скоєння даного злочину, - йдеться у повідомленні.

До чергової частини поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що у складському приміщенні продуктового магазину виявив жінка із ножовими пораненнями. Негайно виїхали на місце злочину слідчо-оперативна група, кінологи та лікарі для встановлення усіх обставин, пише УНІАН.

У ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські з’ясували, що до приміщення магазину, у якому перебувала адміністратор даного закладу, зайшов невідомий чоловік та згодом почав завдавати жінці ножові поранення. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події, - повідомили у поліції.

За даним фактом розпочато досудове розслідування умисне вбивство. Наразі правоохоронці проводять усі необхідні слідчі та оперативно-розшукові дії для встановлення та затримання особи, причетної до вчинення даного злочину.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень