Намагаючись пограбувати, рівнянин мало не зарізав чоловіка (ФОТО)

Напав на нього у під’їзді

Інцидент трапився на вул. Макарова ще 5 вересня близько 21:30. Тоді у під‘їзді багатоповерхового будинку місцевий житель виявив чоловіка з ножовими пораненнями.

У 46-річного рівнянина медики діагностували три проникаючі ножові поранення: грудної клітки з ушкодженням діафрагми та шиї, а також чотири непроникаючих: грудної клітки, губи та щоки. Після тривалого лікування потерпілий повернувся додому.

Жертва мав при собі грошові кошти: 12 доларів США, 400 злотих, 1000 рублів та 9 тис грн. Утім зловмисник їх не забрав. Як він згодом зізнався поліцейським, не збирався застосовувати холодну зброю, а хотів лише відібрати сумку з грішми. Утім, чоловік почав захищатися, тож молодик таки застосував ніж.

Згодом зловмисник зрозумів, що його можуть впіймати, тож залишив гроші і втік.

За фактом розбійного нападу, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, поліцейські розпочали досудове розслідування. Із місця події правоохоронці вилучили кухонний ніж із довжиною леза 11 см.

Пошуки розбійника тривали три місяці. Ним виявився 24-річний рівнянин, якого вже неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок із проникненням у приміщення.

Попри наведені слідством докази, зловмисник не зізнається у скоєному.

Молодику вже повідомили про підозру у вчиненні злочину та обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень