Нам посміхнеться літо: Синоптик попередила про +28 градусів

Коли чекати спеки

Сьогодні через Україну проходить холодний атмосферний фронт. Зараз він пересовується на південь, тому вже завтра, 10 травня, у більшості українських областей знову буде тепло та сухо, повідомила синоптик Наталка Діденко.

Лише на північному сході – Сумщина, Полтавщина, Харківщина, а ввечері й повсюди на Сході України – пройде невеликий дощ. Також може линути в Карпатах та на Закарпатті, – зауважила синоптик.

Найближчої ночі температура повітря буде невисокою – від +3 до +7 градусів, подекуди можливі заморозки на ґрунті. Вдень в Україні потепліє до +15, +19 градусів, на Закарпатті та на півдні Одеської області буде до +22 градусів.

У четвер усміхнеться до нас літо – в Україні очікується майже спека, +20...+28 градусів!

 

Але в кінці тижня температура повітря чемно повернеться в теперішні кліматичні рамки, побільшає дощів з грозами, – анонсувала синоптик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень