Надзвичайнки Рівненщини тренувались рятувати потопаючих (ФОТО/ВІДЕО)

Відразу у двох районах області

22 червня рятувальники Вараша провели тактико-спеціальні навчання на річці Стир, метою яких був порятунок людини, що тоне та надання їй першої домедичної допомоги.

Згідно задуму навчань, людину, яка купалась за кілька метрів від берега, схопила судома, але вона з останніх сил намагається триматись на поверхні води. Крики про допомогу почули перехожі, які й викликали Службу порятунку.

За допомогою рятувального кругу та мотузки рятувальники дістали потопельника з води та надали йому першу долікарську допомогу. Паралельно черговий диспетчер частини сповістив про випадок поліцію та бригаду екстреної медичної допомоги.

Загалом, в навчаннях було задіяно 2 автомобілі та 8 чоловік особового складу ДСНС.

Рятували «потопельника» у цей день і на пляжі смт. Млинів.

Працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій закликають рівнян бути обачними під час відпочинку на водоймах та пам’ятати про елементарні правила безпеки:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень