Надходження до бюджету зменшилися: Що виробники Рівненщини продають за кордон

З якими країнами триває торгівля

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Попри блокаду, яку польські фермери влаштували на кордоні з Україною, Рівненщина продовжує експортувати товари до сусідніх країн.

Найбільш активні торговельні зв’язки наша область має 

з Польщею (18,1%), Німеччиною (11,2%), Нідерландами (8%), Австрією (6,6%), Канадою (5,6%), Литвою (5,7%), Францією (3,9%), Чехією (3,1%), Італією (3,2%), Румунією (3,9%), Угорщиною (3,2%).

У Рівненській митниці повідомили, що найчастіше область продає кукурудзу, фанеру, мінеральні добрива, цукор, соняшникову олію, скляні банки для консервації, меблі для сидіння та вугілля.

Завдяки експорту у перший місяць року до бюджету країни надійшло понад 630 млн грн. Однак це на понад 125 мільйонів менше, ніж перерахували у грудні минулого року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень