Над Устею велодоріжки поки що не буде. Ніхто не пройшов перший тендер

Причетна навіть СБУ?  

Займатися встановленням велодоріжки над Устею наразі немає кому, адже ні одна фірма не дотрималась тендерних вимог. Раніше в рамках проекту «Зелена доріжка» хотіли зробити дорогу для велосипедистів. Гроші на роботи місто виділило і оголосило тендер. Про це пишуть у спільноті «За чесний тендер». 

Напевне, всі чули про проект "Зелена стежка", яку велоактивісти розробили та намагають впровадити, а міський голова В.Хомко так активно підтримував напередодні чергових виборів".

Аукціон відбувся 23 травня. Після чого тендерний комітет перейшов до вивчення документів.

Навіть кошти на початок робіт виділили - 2,069 млн грн, а на початку травня і тендер оголосили. Зголосилося три фірми, 23 травня відбувся аукціон. Але уже на сьогодні відомо - "кіна не буде", Замовник - Управління УЖК Рівненського міськвиконкому, вчора оприлюднив інформацію про відхилення останньої пропозиції.

На конкурсі розглядали трьох кандидатів: 

  • Найкраща за ціною фірма ТзОВ 'БК ''Спеціалізоване управління-39'':

Причина відхилення:  

 Подана форма «Тендерна пропозиція», яка не відповідає вимогам тендерної документації, надана довідка стосовно технічної бази та обладнання на яке закінчились строки оренди, відсутні копії аналогічних договорів, що не відповідає умовам тендерної документації, відповідно пропозиція підлягає відхиленню згідно ст. 30 ЗУ «Про публічні закупівлі».

  • ТзОВ "Стиль-Декор"

Причина відхилення: 

Довідка про матеріально-технічну базу подана компанією у складі тендерної пропозиції містить інформацію про механізми термін експлуатації яких, на момент подання тендерної пропозиції, закінчився. Тож братися використовувати ці механізми не можна.   В такому випадку учасник не відповідає кваліфікаційним критеріям, відповідно до ст. 16 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Також, учасник, за умовами тендерної документації, протягом двох днів з дня закінчення аукціону, має завантажити в систему перерахований кошторис за результатами аукціону. ТзОВ «Стиль-Декор» перерахований кошторис не завантажив, що не відповідає умовам тендерної документації, відповідно тендерна пропозиція підлягає відхиленню.

  • Наступна фірма, якій не судилось робити велодоріжку над Устею, це ПВКФ "Фіалка". 

Причина відхилення пропозиції:

У пропозиції Приватної виробничо-комерційної фірми «Фіалка» відсутня інформація про кінцевий термін експлуатації машин та механізмів, що може свідчити про наявність амортизаційного зносу і, як наслідок, ризик при використанні обладнання. Роботи через це можуть зупинитися. 

Враховуючи вищенаведене та враховуючи лист СБУ в Рівненській області, пропозицію Приватної виробничо-комерційної фірми «Фіалка», необхідно відхилити, як таку, що не відповідає кваліфікаційним критеріям про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, голова тендерного комітету запропонував проголосувати з даного питання.

Далі йде коментар авторів цієї публікації в спільноті "За чесний тендер":

Чому СБУ цікавиться облаштуванням велодоріжок у нас не запитуйте, не знаємо. Але останнім часом УЖК м.Рівне надто прискіпливо перевіряє документацію і відхиляє пропозиції навіть тоді, коли, на нашу думку, могли б цього не робити.

Тепер тендер мають оголосити знову.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень